Τραγικός θάνατος δύο λουόμενων σε παραλίες της Πιερίας και της Θάσου

Τραγικός θάνατος δύο λουόμενων σε παραλίες της Πιερίας και της Θάσου

Δύο λουόμενοι, ηλικίας 84 και 85 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε παραλίες της Πιερίας και της Θάσου, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή της Σκάλας Κατερίνης ενημερώθηκε για την ανάσυρση ενός 84χρονου ημεδαπού από τη θαλάσσια περιοχή του Μακρύγιαλου Πιερίας. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας, και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης, το οποίο έχει παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Στη Θάσο, ένας 85χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλα Καλλιράχης. Μετά την ανάσυρση, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου επίσης διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας διενεργεί την προανάκριση και έχει παραγγείλει νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play