Τραγωδία στα Τέμπη: Η αιχμηρή ανάρτηση του Κ. Γενιδουνιά για την κυβέρνηση

Τις πληροφορίες που ήλθαν τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας για την υγεία του μηχανοδηγού του Intercity 62, ο οποίος σκοτώθηκε στα Τέμπη, διαψεύδει ο Κώστας Γενιδουνιάς.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών αναφέρεται, επίσης, στη συνάντηση των σιδηροδρομικών με τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τις μεταφορές, Γιώργο Γεραπετρίτη.

propoli

Σε ανάρτησή του ο Κώστας Γενιδουνιάς τονίζει για τον μηχανοδηγό της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη ότι είχε περάσει με επιτυχία ιατρικές εξετάσεις στα μέσα Νοεμβρίου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών σημειώνει ότι, μετά τη συνάντηση που είχαν απόψε οι σιδηροδρομικοί με τον υπουργό Επικρατείας και αρμόδιο για τις μεταφορές, Γιώργο Γεραπετρίτη, δεν ανεστάλη καμία απεργία του κλάδου.

Συνεχίζει υπογραμμίζοντας ότι η πλευρά των μηχανοδηγών περιμένει «γραπτώς τις προτάσεις της κυβέρνησης και τα μέτρα που προτείνει», για την επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων με ασφάλεια.

Στην ανάρτησή του ο κ. Γενιδούνιας καταλήγει «Συνεχίζουμε σοβαρά και υπεύθυνα».

Δείτε επίσης: Γ. Γεραπετρίτης: «Υποχρεωτικά δύο σταθμάρχες ανά σταθμό – Πιθανή η επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου μέχρι τα τέλη Μαρτίου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading