Τραγωδία στη Μύκονο: Θάνατος 37χρονης Ιταλίδας λίγο πριν τον γάμο της

Τραγωδία στη Μύκονο: Θάνατος 37χρονης Ιταλίδας λίγο πριν τον γάμο της

Σοκ και θλίψη στην Ιταλία προκάλεσε ο θάνατος της 37χρονης Ιταλίδας, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μύκονο, λίγο πριν από τον γάμο της. Η άτυχη γυναίκα, που εργαζόταν στην Prada, βρισκόταν στο κυκλαδίτικο νησί για το μπάτσελορ πάρτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το δυστύχημα συνέβη όταν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη μαζί με τις φίλες της συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έχασε τον έλεγχο μετά από σκασμένο λάστιχο.

Η 37χρονη υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε. Δύο από τις φίλες της τραυματίστηκαν ελαφρά και παραμένουν στη Μύκονο για να καταθέσουν στις Αρχές, ενώ μια τρίτη φίλη της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος για να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια της τραγωδίας. Η 37χρονη αφήνει πίσω της την τρίχρονη κόρη της και τον σύντροφό της, ο οποίος την περίμενε να την παντρευτεί το Σάββατο (20.06.2026).

Αφού ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια του θανάτου της, οι ιταλικές αρχές θα προχωρήσουν στον επαναπατρισμό της σορού της. Το εργοστάσιο της Prada στο Valvigne (Terranuova) όπου εργαζόταν έχει κλείσει λόγω πένθους.

Βίντεο:

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play