Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Τακτικούπολης Τροιζηνίας, καθώς 59χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε κατοικία.
Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε κατοικία στην Τακτικούπολη Τροιζηνίας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΣυγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης σήμανε συναγερμός στην τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε μονοκατοικία, στην Τακτικούπολη.
Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες και 4 οχήματα, που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο ανέσυραν νεκρό τον 59χρονο, ο οποίος διέμενε στο σπίτι, ενώ και η μονοκατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς.
Δείτε επίσης: Συγκλονίζει βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο με καθηγητή και μαθητές σε ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω (vid)
- Νετανιάχου: «Εφικτή» η ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος, λέει το Ισραήλ
- ΟΝΝΕΔ: «Τσάμπα το rebranding» σε βίντεο για τον Αλέξη Τσίπρα
- Φουρνά: Η δασκάλα απαντά για τους ισχυρισμούς περί αρουραίων στο σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας
- Αναπηρία: Σκέρτσος και Κυρανάκης μίλησαν για τις προτεραιότητες της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη
- Σκηνές έντασης στη Μαύρη Θάλασσα: ουκρανικά θαλάσσια drones στο Σότσι και ρωσικά πλήγματα σε πλοία στην Οδησσό
![]()
