Τραγωδία στην Κοζάνη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 78χρονος Στέργιος Βλάχος

Τραγωδία στην Κοζάνη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 78χρονος Στέργιος Βλάχος

Δραματική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 78χρονου Στέργιου Βλάχου από το Πλατανόρευμα Κοζάνης. Η σορός του ταυτοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε ορεινή περιοχή κοντά στο χωριό.

Η εξαφάνιση του Στέργιου Βλάχου είχε προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία, με τις αρχές να κινητοποιούνται άμεσα για την αναζήτησή του. Οι έρευνες περιλάμβαναν ομάδες διάσωσης και εθελοντές που συμμετείχαν ενεργά στην προσπάθεια εντοπισμού του.

Η ταυτοποίηση της σορού του προκάλεσε θλίψη στους συγγενείς και τους φίλους του, οι οποίοι είχαν ελπίσει σε μια θετική έκβαση της υπόθεσης. Οι λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Στέργιου Βλάχου παραμένουν αδιευκρίνιστες και αναμένονται περαιτέρω έρευνες.

Η τοπική αστυνομία έχει αναλάβει την υπόθεση και διερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Η κοινότητα του Πλατανόρευμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς η απώλεια ενός αγαπητού μέλους της έχει επηρεάσει όλους τους κατοίκους.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play