Αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή
Νεκρό διακωμίστηκε ένα τρίχρονο παιδάκι στο νοσοκομείο “Αττικόν” με ασθενοφόρο το βράδυ της Κυριακής, με συνοδεία της ομάδας ΔΙΑΣ που κάλεσαν οι ίδιοι οι γονείς.
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση για την ταχεία μεταφορά του παιδιού, δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του παιδιού.
Σύμφωνα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο θάνατός του φαίνεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς δεν έφερε μώλωπες στο σώμα του.
Ωστόσο, αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του παιδιού για να εξακριβωθεί η ακριβής αιτία του ξαφνικού θανάτου του. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως το παιδάκι είχε πολύ υψηλό πυρετό πριν φύγει από τη ζωή, σύμφωνα με το enikos.gr.
Δείτε επίσης: Γεωργιάδης: «Το πρόστιμο που θα μπει δεν θα το έχετε ξαναδεί» για την αισχροκέρδεια – Πόσο θα φτάσει
- ΔΕΗ: Από παραγωγός ενέργειας σε τεχνολογικό κολοσσό
- Θεσσαλονίκη: Φτιάχνει ο καιρός με συννεφιά – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Σημαντική συνεδρίαση της ΝΔ για την εκλογή νέου γραμματέα την 10η Ιουνίου
- Μαγευτική συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας
- Αλλαγές στους δασμούς: Τέλος στα δωρεάν μικροδέματα από την Κίνα στην ΕΕ
![]()

