Ένα τρακτέρ εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κοίτη του ποταμού Πηνειού κοντά στην Κόρδα Καρδίτσας
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Παλαμά και Καρδίτσα, ομάδα της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα, περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το τρακτέρ ήταν σχεδόν ολόκληρο βυθισμένο στο νερό και μέσα στην καμπίνα του βρισκόταν ο οδηγός που δεν είχε τις αισθήσεις του.
Οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ και των άλλων δυνάμεων επικεντρώθηκαν στη συνέχεια στον απεγκλωβισμό του 68χρονου οδηγού.
Γύρω στις 2 το μεσημέρι, μετά από συντονισμένες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, ανασύρθηκε η σορός του άνδρα και εν συνεχεία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας.
Δείτε επίσης: Πάτρα: Πρώτο επισκεπτήριο για την Ρ. Πισπιρίγκου – Στον Κορυδαλλό η μητέρα και η αδελφή της (vid)
- Σφοδρή καταιγίδα στη Χιλή: Τουλάχιστον 13 θάνατοι και 60.000 απομονωμένοι
- Σκύλοι και γαλακτοκομικά: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υγεία τους
- Μαίρη Λίντα: Έφυγε από τη ζωή η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού σε ηλικία 90 ετών
- Νέα εποχή για το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο: Η δημόσια περιουσία ανήκει σε όλους τους Έλληνες
- Θλίψη στον ελληνικό πολιτισμό: Έφυγε η Μαίρη Λίντα, η εμβληματική φωνή του λαϊκού τραγουδιού
![]()
