Πως κινούνται τα μέσα σταθερής τροχιάς
Άνοιξαν και λειτουργούν κανονικά όλες οι στάσεις της διαδρομής του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο και οι συρμοί σταματούν κανονικά στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.
Όπως αναφέρει ειδικότερα η ΣΤΑΣΥ, η κυκλοφορία των μέσων σταθερής τροχιάς πραγματοποιείται ως εξής:
- ΓΡΑΜΜΗ 1 ΜΕΤΡΟ: Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο της Γραμμής 1. Η κίνηση των συρμών διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρη τη Γραμμή Πειραιάς- Κηφισιά και αντίστροφα.
- ΓΡΑΜΜΕΣ 2 & 3 ΜΕΤΡΟ: Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά και στις 2 γραμμές. Οι συρμοί του Μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.
- ΤΡΑΜ: Αποκατάσταση κυκλοφορίας σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος». Στη Γραμμή 6 «Σύνταγμα – Πικροδάφνη» τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.
Δείτε επίσης: Τσίπρας: «Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι οι εκλογές» (vid)
- Σε πτώχευση το πρακτορείο Getty Images στις ΗΠΑ μετά τη συμφωνία αναδιάρθρωσης
- Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική: Τούρκοι tour operators γνώρισαν τους δύο προορισμούς – Στόχος νέες συνεργασίες
- Φόντεν: χατ-τρικ και «οδεύω προς την σωστή κατεύθυνση» μετά το 5-1 της Σίτι επί της ΑΕΚ
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 3.500 τόνοι επικίνδυνων αποβλήτων σε αγροτική έκταση – Τρεις συλλήψεις
- Δημοσκόπηση GPO: ΝΔ 29,4%, κλείνει η ψαλίδα ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ – Στο 2,6% η Καρυστιανού
![]()

