Τράπερ Rack: Σπάει τη σιωπή του για την κατηγορία του βιασμού -«Εγώ είμαι ο βιασμένος, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω!»

Τη σιωπή του έσπασε ο γνωστός τράπερ Rack που κατηγορήθηκε ότι βίασε 19χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό», δήλωσε πως η κοπέλα ήταν εκείνη που ήθελε να έρθουν σε ερωτική επαφή, όχι ο ίδιος.

propoli

«Πήγα για συναυλία στο Ρέθυμνο, εγώ κατάγομαι από την Κρήτη, από τα Σφακιά. Πριν πάμε στο ξενοδοχείο πήραμε πράγματα να φάμε.

Εμένα ο σκοπός μου ήταν να πάμε στο ξενοδοχείο, να φάμε και να κοιμηθούμε.

Πήγαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, ένας φίλος μου είχε μια επαφή με μια κοπέλα από το κλαμπ, την καλεί να έρθει, αυτή αποδεικνύεται ότι, μετά το καταλάβαμε όλοι, ότι δεν είχε ερωτική διάθεση να κάνει κάτι με τον φίλο μου αλλά είχε με εμένα, που εγώ δεν ήθελα, γιατί άμα ήθελα θα ήμουν σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Θα φαινόμουν ένοχος, γιατί η κοπέλα από τη στιγμή που ήθελε να κάνει κάτι, πάλι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο εγώ θα φαινόμουν ένοχος.

Τρομάζω στη σκέψη τι θα μπορούσε να πει σε περίπτωση που κάτι γινόταν. Δεν το πιστεύω δηλαδή αυτό το πράγμα!», ανέφερε αρχικά.

Πρόσθεσε ακόμα πως δεν κρυβόταν αλλά περίμενε να βγει η έκθεση των ιατροδικαστών και είπε ότι «δεν είναι δικά μου λόγια, είναι λόγια της Ιατροδικαστικής που δεν μπορεί αψηφήσει κανένας και αναφέρεται ότι η γυναίκα είχε έρθει σε ερωτική επαφή 4 ημέρες πριν βρεθεί σε αυτό το δωμάτιο.

Θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές για την άψογη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της κράτησής μου».

Ακόμα, αναφερόμενος στην αντίδραση της οικογένειάς του όταν άκουσαν την καταγγελία δήλωσε ότι «η γιαγιά μου ήταν με ψυχοφάρμακα, η μαμά μου μέσα στο άγχος. Ένιωθαν ότι αυτό που περνάω είναι άδικο. Απλά να βλέπεις από τα μίντια να αναδημοσιεύουν κάτι τέτοιο σαν να το έχω κάνει εγώ, είναι τραγικό!

Αυτό είναι ο βιασμός, εγώ είμαι ο βιασμένος σε αυτή την περίπτωση. Έτσι νιώθω ψυχολογικά μετά από αυτό που πέρασα…

ξέρω ότι δεν διέπραξα ποτέ κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται να το κάνω.

Δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη, δεν είμαι τέτοιο άτομο και όσοι με ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν πόσο αγαπώ και σέβομαι τις γυναίκες. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, μεγάλωσα με τρεις γυναίκες».

Λίγο απείχε, όπως τόνισε, και από το να χωρίσει με την σχέση του ενώ αποκάλυψε πως του πέρασε από το μυαλό μέχρι και να αυτοκτονήσει λέγοντας «θέλω να κάνουν ένα μεγάλο αγώνα για να αντιστραφεί αυτό το κλίμα.

Άμα εγώ αυτοκτονούσα να δω με τι συνείδηση θα κοιμόντουσαν. Τρεις μέρες μέσα στο κρατητήριο να μην έχεις επικοινωνία να μην ξέρεις τι θα γίνει, να μην ξέρεις τι λέει ο κόσμος έξω…εννοείται σου περνάει από το μυαλό».

Δείτε επίσης: Σπύρος Φωκάς: Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό (ΦΩΤΟ)

Loading