Ενημέρωση για τη δολοφονία της 54χρονης από τον 18χρονο γιο της στα Τρίκαλα, με λεπτομέρειες για την οικογενειακή τους κατάσταση. Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (24/10) πήρε ο 18χρονος από τα Τρίκαλα, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του, πνίγοντάς την με πετσέτα μπάνιου. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Το τραγικό έγκλημα που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία συνέβη το πρωί της Τρίτης (21.10.2025).
Από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη σορό της 54χρονης προκύπτει ότι ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό. Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι ο 18χρονος κράτησε σφιχτά την πετσέτα στο λαιμό της για αρκετά λεπτά προτού την αφήσει να χάσει τις αισθήσεις της. Η 54χρονη, η οποία εργαζόταν σε δημόσια υπηρεσία στα Τρίκαλα, είχε χωρίσει με τον σύζυγό της και ο 18χρονος ζούσε μαζί του, επισκεπτόμενος τη μητέρα του κάποιες Σαββατοκύριακα, όπως αναφέρουν οι γείτονες.
Η σχέση τους περιγράφεται ως τεταμένη, καθώς ο 18χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δεχθεί μπούλινγκ από συνομηλίκους του λόγω της οικογενειακής τους κατάστασης, και κυρίως για τη στάση της μητέρας του. Οι συνεχείς τσακωμοί μεταξύ τους φαίνεται πως κορυφώθηκαν την ημέρα της τραγωδίας, καθώς ο 18χρονος φέρεται να επιτέθηκε στη μητέρα του χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος καυγάς, καθώς παρακολουθούσαν τηλεόραση.
Μετά την πράξη του, ο 18χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία, παραδεχόμενος τη δολοφονία, και περίμενε να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σπίτι της μητέρας του για να τον συλλάβουν. Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του, υποστήριξε ότι προχώρησε στη δολοφονία γιατί η μητέρα του τον εξέθετε στην κοινωνία με τη συμπεριφορά της μετά το διαζύγιο.
Καθώς οι ανακριτικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα, η υπόθεση εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη δυναμική της οικογένειας και τις ψυχολογικές επιπτώσεις των διαζυγίων στους νέους. Ο 18χρονος, μαθητής ΕΠΑΛ, φέρεται να ανέφερε ότι βιώνει μοναξιά και περιθωριοποίηση λόγω της οικογενειακής του κατάστασης.
Πηγή περιεχομένου: in.gr