ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Τροχαίο Ferrari: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας «άκουγα τη σπαρακτική φωνή του φίλου του»

Φως στο τι έχει πραγματικά συμβεί και το αυτοκίνητο που επέβαινε ο Τζώρτζης Μονογυιός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο κόβωντας το νήμα της ζωής του 45χρονου προσπαθούν να δώσουν πραγματογνώμονες.

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει στο ΟΡΕΝ και στην εκπομπή «Τώρα Ότι Συμβαίνει», με τα λόγια του να μεταφέρουν εικόνες που είναι για γερά… στομάχια.

propoli

«Γύρω στις 8:15 το βράδυ είδα από το μπαλκόνι καπνό. Πήγα στο σημείο και είδα το αμάξι να καίγεται. Άκουσα τη σπαρακτική φωνή του φίλου του. Δεν ακούστηκε ήχος από σύγκρουση. Αντίκρισα απλά ένα αμάξι στις φλόγες», περιγράφει ο ίδιος.

«Η πυροσβεστική ήρθε στις 8:33 ενώ ο άνδρας φαινόταν ήδη νεκρός. Η σύζυγός του φαινόταν πολύ βαριά τραυματισμένη. Ένας ταξιτζής που οδηγούσε πίσω τους είπε ότι είδε το όχημα να χάνει τον έλεγχο και να παίρνει φωτιά χωρίς να τρέχει», στο τέλος ο αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε επίσης: ΥΠΕΘΑ και Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής υπογράφουν μνημόνιο συνεργασίας για το περιβάλλον

Loading