Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή των Βραχνεϊκων στην Πάτρα στο ύψος του καταυλισμού των Ρομά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, Ι.Χ. αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του στη Νέα Εθνική και έπεσε κοντά στον καταυλισμό. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και από τη Νέα Εθνική Οδό Πατρών- Πύργου, κατέληξε με «βουτιά» σε αγροτικό δρόμο κοντά στην παλιά εθνική.
Άμεσα ασθενοφόρο παρέλαβε ένα τραυματισμένο παιδί 6 ετών και το μετέφερε στο Καραμανδάνειο, ενώ ο οδηγός, ο οποίος φέρεται να είναι ο πατέρας του, έχει διακομιστεί στο Ρίο.

Μάρτυρες ανέφεραν πως το παιδί ήταν έντρομο και έκλαιγε ωστόσο είναι ελαφρά τραυματισμένο. Σοβαρά φέρεται να έχει τραυματιστεί ο οδηγός του οχήματος και πατέρας του 6χρονου.
Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ – Κορονοϊός: 2.197 νέα κρούσματα – 36 θάνατοι – 331 διασωληνωμένοι
- Ο Σωτήρης Κοντιζάς αναλαμβάνει ρόλο ambassador στην Αγορά του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
- Η γη της ελιάς: Ανατρεπτικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του MEGA
- Ο θάνατος του Πούτιν: Θα ζήσει η Ρωσία όσα και στην ταινία;
- Ένταση έξω από το «Αττικόν» νοσοκομείο κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη και Γεωργιάδη
- Κοινωνία ώρα MEGA: Ρεκόρ τηλεθέασης την Τρίτη 14 Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr