Τι είπε για τα καρναβάλια
Ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αλκιβιάδης Βατόπουλος φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ και είπε πως θα υπάρξουν κι άλλα…ξεσπάσματα της πανδημίας αλλά το θέμα είναι το κατά πόσο θα είναι θανατηφόρα.
Μιλώντας για τους σκληρούς δείκτες δηλαδή τους θανάτους και τους διασωληνωμένους, τόνισε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουν σιγά – σιγά να πέφτουν σχολιάζοντας πως είναι δεδομένο ότι θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Βέβαια, «αυτό δε σημαίνει ότι ήρθε το τέλος της πανδημίας» σχολίασε.
Αναφέροντας το αν θα γίνουν τα καρναβάλια, δεν φάνηκε και ιδιαίτερα αισιόδοξος δηλώνοντας ότι «ένα καρναβάλι προφανώς θα προκαλέσει συνωστισμό ανθρώπων. Ο συνωστισμός θα φέρει κρούσματα, αυτά θα φέρουν νόσο και επομένως και βαριά περιστατικά».
Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test σήμερα Τρίτη
- Σχολείο χωρίς άγχος: 6 πρακτικές συμβουλές για παιδιά και γονείς στην πρώτη μέρα
- Σοκ στον Ολυμπιακό: ισοπαλία 1-1 στον Βόλο και τρεις τραυματισμοί
- ΚΚΕ: Να δοθούν τώρα οι απαντήσεις για τη συντριβή πολεμικού αεροσκάφους στην Τανάγρα
- Τραγικό δυστύχημα στην Τανάγρα: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τους δύο νεκρούς πιλότους
- ΔΕΘ 90ή: «Η Ιαπωνία, η Ελλάδα και η Ευρώπη είναι στρατηγικοί εταίροι», είπε ο Minoru Kiuchi στα εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη
![]()
