Θα αρνηθεί τις κατηγορίες ο 32χρονος
Eνώπιον της 23ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα το πρωί, με σκοπό να απολογηθεί ο 32χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της 27χρονης συντρόφου του στο Περιστέρι.
Ο κατηγορούμενος, που έλαβε χθες προθεσμία για σήμερα προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι η αδελφή του θύματος και σύντροφός του τον στηρίζει, γεγονός που κατά τον ίδιο αποτελεί και απόδειξη της αθωότητας του.
Τον περασμένο Ιούνιο, η 14χρονη πήγε στο σπίτι της αδερφής της για να περάσει μερικές ημέρες μαζί της και κατά το διάστημα αυτό, όπως η ίδια κατήγγειλε με τη μητέρα της στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, ο 32χρονος της επιτέθηκε και τη βίασε.
Δείτε επίσης: Ξάνθη: Μεγάλη φωτιά κοντά στα ΚΤΕΛ
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της πρώτης εβδομάδας στο Μουσείο
- Η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς κανένα θανατηφόρο τροχαίο – Τα 6 βασικά μέτρα που εφάρμοσε
- Ήρθε στην Ελλάδα ο Γιόβιτς για την ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας: Κληρώθηκαν τα ζευγάρια του πρώτου γύρου
- Η Βουλγαρία συμμετέχει στην 89η ΔΕΘ: Υπό το πρίσμα της ένταξης στο ευρώ και της συνεργασίας με την Ελλάδα