Βιασμός 24χρονης: Νέα κατάθεση που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα

Η μάρτυρας υποστηρίζει ότι δεν μεταφέρθηκε σε δωμάτιο για να κακοποιηθεί

Νέα ερωτήματα δημιουργούνται αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια κατάθεση μιας γυναίκας η οποία πάει να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

propoli

Μέχρι τώρα πάντως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε εμφανιστεί και εντοπίστηκε από την έρευνα των Αρχών, ενώ είχε μείνει μέχρι το τέλος στο πάρτι στο οποίο έγιναν όλα. Η δική της εκδοχή λοιπόν φαίνεται να είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα όσα έχει υποστηρίξει μέχρι τώρα η 24χρονη.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα καταγγελία, η Γεωργία ουδέποτε οδηγήθηκε σε δωμάτιο για να κακοποιηθεί αλλά βρισκόταν στο πάρτι και κουβέντιαζε με έναν παρευρισκόμενο ο οποίος προέρχεται από πλούσια οικογένεια και στη συνέχεια μάλιστα έφυγαν μαζί.

Τόσο οι δικαστικές αρχές όσο και η Αστυνομία πάντως δεν έχουν στα χέρια τους καμία απολύτως κατάθεση – εκτός από της ίδιας της 24χρονης – που να λέει ότι όντως έγιναν όλα αυτά που υποστηρίζει η καταγγέλουσα, ωστόσο η δική της πλευρά εξακολουθεί να ζητά δικαίωση.

Τι προέκυψε από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος γύρω από τις τοξικολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά την καταγγελία της. Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, δεν υπήρχε καμία ναρκωτική ουσία στον οργανισμό της, ενώ σχετικά με το αλκοόλ αναφέρεται ότι «μεταξύ του υπόπτου συμβάντος και του χρόνου λήψης των δειγμάτων ούρων της Γεωργίας Μπίκα πέρασαν πάνω από 16 ώρες.

Είναι, λοιπόν, πιθανόν η αιθανόλη να είχε αποβληθεί από το σώμα, αφού ο ρυθμός αποβολής της κυμαίνεται μεταξύ 0,1 και 0,2 gr ανά κιλό αιθανόλης ανά ώρα. Η ανάλυση των δειγμάτων έδειξε υψηλές συγκεντρώσεις των άμεσων αλκοολικών δεικτών αιθυλογλυκουρονίδιου (EtG) και θειικού αιθυλεστέρα (EtS), που υποδηλώνει ότι προηγουμένως είχε καταναλωθεί υψηλή ποσότητα αιθανόλης, η οποία ενδέχεται να είχε οδηγήσει σε υψηλή συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα (πάνω από 0,8 gr ανά κιλό ή και υψηλότερο)».

Aliri

Σημειώνεται όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΛΑΣ κι ειδικοί, ότι «η συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ που μνημονεύεται στο πόρισμα των Ελβετών ειδικών αντιστοιχεί σε 3-4 ποτά και σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να συσχετισθεί με «απώλεια αισθήσεων» που υποστήριξε ότι είχε η 24χρονη Γεωργία κι ακολούθησε η καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση της».

Οι αναφορές στις συνεντεύξεις

Τόσο η καταγγέλουσα όσο και ο δικηγόρος της Αθανάσιος Ζιώγας ανέφεραν ότι ο λόγος για τον οποίο ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, είχε σχέση με την ύπαρξη ναρκωτικής ουσίας μέσα στο ποτό της.

Υπογραμμίζεται δε ότι είναι κρίσιμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία, τα οποία ωστόσο (σ.σ. ήταν αρνητικά στην ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών) στην συνέχεια αμφισβητήθηκαν ως προς τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν.

Σημειώνεται ότι κι η ίδια η 24χρονη όταν είχε ερωτηθεί στην διάρκεια συνέντευξης της -στα μέσα Ιανουαρίου -σε διαδικτυακό τόπο, είχε αποσυνδέσει το θέμα της κακής κατάσταση που είχε βρεθεί με την χρήση αλκοόλ.

Η ίδια, θέλοντας να αναφερθεί στους λόγους που ήταν σε τέτοια κατάσταση, είπε πως «θεωρώ ότι αν ένας άνθρωπος πιει λίγο παραπάνω αρχίζει να έχει μια καλύτερη ενέργεια, μία καλύτερη διάθεση και ποτέ δεν ξέρουμε πως θα ήθελε να είναι (σ.σ. όσον αφορά μία συναινετική ερωτική επαφή) από δική του επιλογή. Εγώ είχα φτάσει σε ένα σημείο λιποθυμίας, ένας άνθρωπος μη λειτουργικός, χωρίς συνείδηση , χωρίς λογική». Δηλώνοντας ότι πιστεύει ότι της δόθηκε ναρκωτική ουσία η οποία ωστόσο δεν εντοπίσθηκε. Μάλιστα συμπλήρωσε στην ίδια συνέντευξη ότι «παλιά θυμόμουν ότι όσο και να είχα πιεί σε μία κατάσταση ευφορίας ποτέ δεν ένοιωσα κάτι όπως αυτή την φορά».

Δείτε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Ξέσπασε…κόντρα μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις – Η πλευρά της καταγγέλει σοβαρά λάθη (vid)

Loading