Τι δήλωσε η ηθοποιός και δικηγόρος για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Η ηθοποιός και δικηγόρος Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στο «Love It» και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στο #metoo και είπε μεταξύ άλλων πως θα υπερασπιζόταν τον Πέτρο Φιλιππίδη στο δικαστήριο.
Επίσης σημείωσε πως έχει δεχτεί και αυτή σεξουαλική παρενόχληση.
«Σε αυτή τη φάση δεν θέλω να είμαι ούτε δικηγόρος ούτε ηθοποιός, θα ήθελα να γράφω. Αρκετοί μού ζήτησαν τις υπηρεσίες μου ως δικηγόρος επειδή ήμουν ηθοποιός και ήμουν γνωστός. Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση τόσο εντός όσο και εκτός θεάτρου, αλλά το αντιμετώπισα».
«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά αυτούς που είναι στη φυλακή δεν τους είχα ικανούς για κάτι τέτοιο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα τον φοβόμουν ποτέ. Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο».
«Δεν είμαι κατά των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες»
«Δεν είμαι κατά των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες. Εγώ δεν είχα κοπέλες που να έρθουν να μου πουν κάτι τέτοιο, αλλά έβλεπα γενικώς ότι κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν πράγματα στο θέατρο», κατέληξε.
Δείτε επίσης: Ρίκα Διαλυνά: «Μικρή ήμουν ασχημόπαπο, μαυροτσούκαλο και κοντό»
- Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός πάει στο Άμπου Ντάμπι για να υπερασπιστεί τον τίτλο του»
- Ίντερ – Μπαρτσελόνα 4-3 (στην παράταση): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League ύστερα από επική αναμέτρηση
- Συγκλονιστική πρόκριση της Ίντερ στον τελικό του Champions League μετά από έναν επικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα
- Σπανούλης: Στόχος μας ήταν η πρόκριση, αλλά η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να είμαι πρώτος
- Αταμάν: Επιβραβεύουμε την πίστη των φιλάθλων μας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια 4-5 μήνες νωρίτερα