Βίντεο από την παρασκηνιακή συμφωνία πριν τη συνέντευξη της Πισπιρίγκου – «Στα περισσότερα θα απαντάει ο Μάνος»

«Ήταν μια ιδαίτερη κατάσταση, με δυο ανθρώπους πολύ προβληματισμένους»

Πρέμιερα είχε η καινούρια εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Ζήνα το βράδυ», την Τετάρτη (1/11) στο Star Channel και μια από τις πρώτες αποκαλύψεις ήταν η δημοσιοποίηση βίντεο πριν από την περιβόητη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη τις πρώτες μέρες που έγινε γνωστή η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών τους.

propoli

Στο βίντεο προβάλλονται τα όσα συνεννοήθηκαν ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος με τους γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα. Μάλιστα, εκείνος ακούγεται να λέει στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη πως θα κυλήσει η διαδικασία και ότι κάποιες ερωτήσεις θα αφορούν στον Μάνο Δασκαλάκη και κάποιες άλλες την Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ κάποιες άλλες θα είναι κοινές.

«Δεν κάνουμε διαχωρισμό, είστε οικογένεια» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η Ρούλα Πισπιριγκου, που κατηγορείται για δολοφονία, ζητούσε να απαντά κυρίως ο Μάνος Δασκαλάκης. Ιδίως στα ερωτήματα που αφορούσαν τις ημερομηνίες και τα νοσοκομεία που νοσηλεύτηκαν τα τρία άτυχα κοριτσάκια.

«Ήταν μια ιδαίτερη κατάσταση, με δυο ανθρώπους πολύ προβληματισμένους», είπε στη Ζήνα Κουτσελίνη, συμπληρώνοντας πως ο Μάνος Δασκαλάκης φαινόταν να έχει περισσότερο άγχος. «Δεν πιέσαμε κανέναν και δεν τάξαμε τίποτα» τόνισε ο Γιώργος Σόμπολος. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ένας εκ των δύο γονιών στην πρώτη τους συνάντηση τον είχε ηχογραφήσει εν αγνοία του, μόνο και μόνο για να δει αν μπορεί να τον εμπιστευθεί.

Δείτε επίσης Βόλος: Ένοχος 43χρονος για κατοχή και διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων

Loading