Βόλος – Ενδοοικογενειακή βία: Καταδικάστηκε ζευγάρι μετά από επεισόδιο με εκτόξευση ανεμιστήρα και ύβρεις

O Βόλος στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν σε σπίτι ζευγαριού. Η ενδοοικογενειακή βία συνεχίζει να προβληματίζει τις Αρχές, που βλέπουν τις καταγγελίες και τα περιστατικά να πληθαίνουν…

Η ενδοοικογενειακή βία τους έστειλε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και ο Βόλος συζητάει από χθες την καταδικαστική απόφαση και για τους δύο. Το ζευγάρι πλακώθηκε και τα πράγματα στο σπίτι που έμεναν ξέφυγαν. Με τη γυναίκα να πετάει κάποια στιγμή ανεμιστήρα και να τραυματίζει στο χέρι, τον σύζυγό της.

propoli

Αντιμέτωποι με ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθαν οι δικαστές του Βόλου χθες Πέμπτη 25 Αυγούστου. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε μία γυναίκα 32 ετών για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη και τον 60χρονο σύζυγό της για εξύβριση και απειλή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που επικαλείται το thenewspaper.gr, σε καυγά που προηγήθηκε  ανταλλάχθηκαν ύβρεις και απειλές, ενώ κάποια στιγμή η γυναίκα πέταξε προς το μέρος του συζύγου της τον ανεμιστήρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο χέρι.

Δείτε επίσης: Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την ενδοοικογενειακή βία – 30 καταγγελίες γυναικών την ημέρα

Loading