Βορίζια: Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την κατασκευή της βόμβας από τη φυλακή

Βορίζια: Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την κατασκευή της βόμβας από τη φυλακή

Αναλυτική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τη βόμβα στα Βορίζια, εν μέσω σοβαρών ενδείξεων συμμετοχής φυλακισμένων. Η πρόσφατη ένταση στα Βορίζια, με αφορμή την αιματηρή συμπλοκή που προκάλεσε δύο θανάτους, συνοδεύεται από μια παράλληλη έρευνα για την βόμβα που εξερράγη σε κατοικία της οικογένειας Φραγκιαδάκη. Η έκρηξη της βόμβας προκάλεσε σοβαρή αναστάτωση στο χωριό, με αποτέλεσμα να προκληθεί μια άγρια συμπλοκή μεταξύ των οικογενειών Φραγκιαδάκη και Καργάκη. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η κατασκευή της βόμβας να συνδέεται με μέλη άλλης οικογένειας από γειτονικό χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, οι αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος κατασκεύασε και τοποθέτησε τη βόμβα, καθώς φέρεται να υπάρχουν ενδείξεις ότι οι συνεννοήσεις για την κατασκευή της μπορεί να έγιναν εντός των φυλακών. Μάλιστα, μετά το αιματηρό επεισόδιο, πραγματοποιήθηκε έφοδος στις φυλακές Αλικαρνασού, όπου κρατούνται τρία μέλη της οικογένειας Καργάκη. Είναι αξιοσημείωτο ότι την ημέρα της έκρηξης, ο Φανούρης Καργάκης επισκέφθηκε τις φυλακές, γεγονός που δημιουργεί επιπλέον ερωτήματα σχετικά με τη σύνδεση των γεγονότων.

Όσον αφορά τους πυροβολισμούς, οι τρεις αδελφοί Φραγκιαδάκη που είχαν εξαφανιστεί και παραδοθεί ανέφεραν ότι δεν είχαν όπλα κατά την επίθεση. Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός τραυματία που δήλωσε ότι δέχθηκε πυρά από το αυτοκίνητο του Φανούρη Καργάκη, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα σχετικά με τη διαχείριση των όπλων κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play