Την επιχορήγηση των Περιφερειών για ποσό ύψους μέχρι έξι εκατομμυρίου ευρώ για την εξυγίανση επιχειρήσεων με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Συγκεκριμένα η τροπολογία προβλέπει τη δυνατότητα επιχορήγησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης β’ βαθμού (Περιφέρειες) από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) μέχρι του ποσού των έξι εκατομμυρίων (6.000.000) ευρώ ανά Περιφέρεια.
Η εν λόγω επιχορήγηση χορηγείται αποκλειστικά για κάλυψη δανειακών ή άλλων υποχρεώσεων των επιχειρήσεων προς τρίτους.
Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Eπιβεβαιωμένο κρούσμα COVID–19 στον Ε΄ παιδικό σταθμό – Αναστέλλεται η λειτουργία του
- Πειραιάς: Κατασχέθηκαν 559 κιλά κάνναβης στο λιμάνι με τρεις συλλήψεις
- Θάνατος 44χρονου Σέρβου λουόμενου στην Πιερία
- Πιερία: Νεκρός 44χρονος λουόμενος στους Νέους Πόρους
- Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Έρευνα για τις φερόμενες επιδοτήσεις πρώην στελέχους της ΝΔ
- Ο Μασταντουόνο θα λάβει 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr