Ξέσπασμα Λιάνας Κανέλλη για Γεωργούλη: «Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες – Θεοποιείτε τον θύτη, κάνετε διαφήμιση στους βιαστές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το πως αντιμετωπίζεται η γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξηη Γεωργούλη για σεξουαλική κακοποίηση μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη το βράδυ της Πέμτπης.

Η Λιάνα Κανέλλη, δήλωσε στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» στον ΑΝΤ1: «Θεοποιούμε τον θύτη γιατί τον έχουμε κάνει αφορμή για να ανοίξουν δικαστικές υποθέσεις, αν είναι ή όχι καταδικασμένοι. Κάνουμε τέτοια διαφήμιση στους βιαστές, τους έχουμε κάνει και ήρωες της επικαιρότητας. Δεν σέβεται κανείς και δεν λυπάται κανένας αυτή τη γυναίκα.

propoli

Σήμερα είναι αυτή, αύριο θα είναι κάποια άλλη -εύχομαι να μην υπάρξει άλλη αλλά αποκλείεται, θα υπάρξει- και τις προηγούμενες που υφίστανται αυτή την στιγμή».

Και συνέχισε: «Την έχουμε κάνει κομματάκια, κουρελού, τη βάζουμε δίπλα από τον Λιγνάδη, τον Φούφουτο, τον Μούμουτο, τον έναν και τον άλλον. Σας ικετεύω, σας παρακαλώ, ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας, οι γυναίκες εξακολουθούν ακόμη και στον πολιτικό λόγο να αντιμετωπίζονται κι εκεί θα ψάξετε την μορφή βίας ως ασθενής τάξη».

«Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες»,

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΚΚΕ είπε: «Μόνοι σας λέτε, γυναίκες και παιδιά, ασθενής τάξη. Εκεί πάτε στις γυναίκες. Μία τάξη που τη βλέπεις ίσα με εσένα δεν την χαρακτηρίζεις ασθενή. Κι όταν πάτε στο σεξ εκεί γίνεται πυρ, γυνή και θάλασσα και ξαφνικά είναι η πιο δυνατή και είναι αυτή που σέρνει τα καράβια. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Σοβαρευτείτε απέναντι στις γυναίκες, είναι καταγγέλλουσα και είναι υπόλογος».

Δείτε επίσης: Νοτοπούλου στον Ευαγγελάτο: «Μόλις το μάθαμε, διαγράψαμε τον Γεωργούλη μέσα σε 15 λεπτά»

Loading