Το υπουργείο Εργασίας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση προ ολίγου
Οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν κανονικά από τους εργοδότες τους για τη σημερινή και την αυριανή εργάσιμη ημέρα, στις περιοχές όπου ανεστάλη η λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οι εργοδότες-επιχειρήσεις για τις δύο αυτές ημέρες, απαλλάσσονται από την καταβολή των εργατικών και εργοδοτικών εισφορών, οι οποίες θα καλυφθούν από τον κρατικό Προϋπολογισμό. Τη σχετική νομοθετική ρύθμιση θα προωθήσει τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Δείτε επίσης: Με καθυστέρηση η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας
- Γάζα: 15 οργανώσεις προειδοποιούν το GHF για ενδεχόμενη κατηγορία εγκλημάτων πολέμου
- Δαμασκός: Κάλεσμα για λογοδοσία των υπευθύνων της τρομοκρατικής επίθεσης στον Προφήτη Ηλία από τον Γκουτέρες
- Επικίνδυνο κύμα ζέστης πλήττει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ
- Διαβεβαίωση Τραμπ: Η εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Ιράν είναι αέναη
- Γενικός Γραμματέας ΟΗΕ: «Οι υπεύθυνοι για την τρομοκρατική επίθεση στον Προφήτη Ηλία στη Δαμασκό πρέπει να λογοδοτήσουν»