Υπόθεση βιασμού στον Κολωνό: Απολογία για τους οκτώ νέους συλληφθέντες

Έπειτα από προθεσμία που έλαβαν οι οκτώ νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Μεταξύ των συλληφθέντων ένας 48χρονος πατέρας, με τον 20χρονο γιο του, οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία όπως και οι υπόλοιποι. Οι δύο από αυτούς είναι Έλληνες και οι έξι αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Στη σύλληψή τους βοήθησε η πρόσφατη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη.

propoli

 Να σημειωθεί πως κανείς από τους οκτώ δεν παραδέχτηκε πως είχε την παραμικρή σχέση με τη 12χρονη ενώ απολογούνται σε διαφορετικό ανακριτή, καθώς η πρώτη ανάκριση με τους 28 κατηγορούμενους έχει περαιωθεί, ενώ οι πιο πολλοί είναι προφυλακισμένοι.

 Μεταξύ των προφυλακισμένων είναι και ο κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, αλλά και η μητέρα της 12χρονης, ενώ σε λίγο καιρό θα υπάρχει και ορατός ο κίνδυνος για τη συμπλήρωση του 18μηνου.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, θα υπάρξει νέος κύκλος ανάκρισης μετά και την έβδομη κατά σειρά κατάθεση της 12χρονης στις αστυνομικές αρχές, που  φέρεται να αναγνώρισε αυτούς τους οκτώ για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Συλληφθείς πίεζε τη 12χρονη να μπει και η αδελφή της στο κύκλωμα -Της έταζε μεγάλη ζωή

Loading