Άδωνις: Έχουμε την καλύτερη δημοσιονομική εικόνα σε όλη την ΕΕ – Αποτέλεσμα των θυσιών του ελληνικού λαού

Άδωνις: Έχουμε την καλύτερη δημοσιονομική εικόνα σε όλη την ΕΕ – Αποτέλεσμα των θυσιών του ελληνικού λαού

H Ελλάδα καταγράφει πλεόνασμα 1,3% του ΑΕΠ, ενώ άλλες μεγάλες χώρες εμφανίζουν ελλείμματα.

«Ελλάδα έχει πλέον την καλύτερη δημοσιονομική εικόνα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει σε ανάρτησή του στο X ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδεύοντας το μήνυμα με ένα διάγραμμα που δείχνει ότι η Ελλάδα καταγράφει πλεόνασμα 1,3% του ΑΕΠ, ενώ άλλες μεγάλες χώρες εμφανίζουν ελλείμματα.

Μεταξύ αυτών, η Γερμανία με 2,8%, η Ισπανία με 3,2%, η Ευρωζώνη συνολικά με 3,1%, αλλά και η Γαλλία με 5,8%.

«Αν κάποιος σας έλεγε πριν μερικά χρόνια ότι στην ΕΕ η δημοσιονομική εικόνα των χωρών θα ήταν αυτή, θα τον πιστεύατε; Και όμως αυτό συμβαίνει σήμερα και είναι αποτέλεσμα των θυσιών του ελληνικού λαού!», σημείωσε ο υπουργός.

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας:

«Αν κάποιος σας έλεγε πριν μερικά χρόνια ότι στην ΕΕ η δημοσιονομική εικόνα των Χωρών θα ήταν αυτή, θα τον πιστεύατε; Και όμως αυτό συμβαίνει σήμερα και είναι αποτέλεσμα των θυσιών του Ελληνικού Λαού! Η Ελλάδα η Χώρα με την καλύτερη Δημοσιονομική Εικόνα όλων των Χωρών της ΕΕ».

Loading

Play