Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από 17χρονη στην Κεφαλονιά: «Εδώ και τρία χρόνια την φτύνει, την χλευάζει και την χτυπά», δηλώνει η μετέρα της (Βίντεο)

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονης από 17χρονη στην Κεφαλονιά: «Εδώ και τρία χρόνια την φτύνει, την χλευάζει και την χτυπά», δηλώνει η μετέρα της (Βίντεο)

Μία ακόμη υπόθεση ξυλοδαρμού ανήλικης στην Κεφαλονιά ήρθε στο φως της δημοσιότητας, συνοδευόμενη από ένα σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει τη βίαιη επίθεση.

Συγκεκριμένα, μία 13χρονη δέχθηκε σφοδρή επίθεση από 17χρονη, κοντά στο σχολείο της, ενώ η παρέα της δράστιδος κατέγραφε σε βίντεο όσα συνέβαιναν.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε το Mega, φαίνεται ο ακόλουθος διάλογος μεταξύ θύματος και θύτη.

-Θέλω να φύγω.

-Ρε πες μου ότι έλεγες μ… και θα φύγεις να πας στην ευχή της Παναγίας.

-Φτάνει, φτάνει! Ξεκουμπίσου όπως είσαι!

-Θέλω λόγο! Πάμε πάλι… Ένα, δύο…

-Δεν ξέρω…

-Δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις; Δεν ξέρεις;

-Μπορώ να φύγω τώρα;

“Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει”

Η μητέρα της, εμφανώς σοκαρισμένη μιλώντας στο Mega ότι το παιδί της “ζητούσε συνέχεια να φύγει, επί της ουσίας την κρατούσαν με το έτσι θέλω εκεί, την κρατούσε και όμηρο με το έτσι θέλω”. Πρόσθεσε πως το παιδί επέστρεψε στο σπίτι τρομοκρατημένο και δεν είπε κουβέντα για το συμβάν σε κανέναν.

“Να έχω ένα παιδί ξυλοκοπημένο στο σπίτι και να μη μου έχει πει τίποτα για την περιπέτεια που πέρασε; Ήταν οργανωμένο ότι θα την χτυπήσουνε γιατί σκοπός της κοπέλας ήταν να δείξουν (σ.σ.: το βίντεο) στους συνομήλικους. Το έστειλε παντού στους φίλους της, σε μία ομαδική που είχε” πρόσθεσε.

Η 17χρονη συνέχισε να απειλεί την 13χρονη με γραπτά και ηχητικά μηνύματα που της έστελνε στο κινητό. Το ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA είναι ενδεικτικό για τον εφιάλτη που βίωνε η νεαρή μαθήτρια.

“Εγώ δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, ό,τι και να λες πήγαινε λέγε ό,τι θέλεις, ό,τι θες. Εάν μάθω όμως ότι μαθεύτηκε, σε έχω ξεφτιλίσει, μόνο αυτό έχω να σου πω”, λέει η 17χρονη προσπαθώντας να τρομοκρατήσει την μικρή.

“Εδώ και τρία χρόνια, από τα 11 της, με την εισαγωγή της στο Γυμνάσιο, την κόρη μου την κακοποιεί, την έβλεπε στην πλατεία τα απογεύματα, τα καλοκαίρια, την έφτυνε μέσα στα μούτρα, την χλεύαζε, την χτύπαγε μπουνιές μπροστά στον κόσμο συστηματικά, αυτή ήταν η τρίτη φορά που την ξυλοκόπησε”, προσθέτει η μητέρα της.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 17χρονη και τους γονείς των ανήλικων κοριτσιών που ήταν μπροστά στην επίθεση, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πηγή: thetoc.gr

Loading

Play