Την απώλεια των δύο καλλιτεχνών γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτησή του τη Δευτέρα 7 Ιουλίου.
Με λίγες μόνο ώρες διαφορά, έφυγαν από τη ζωή οι ηθοποιοί Σάββας Γεωργιάδης και Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου. Την απώλεια των δύο καλλιτεχνών γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτησή του τη Δευτέρα 7 Ιουλίου.
Ο Σάββας Γεωργιάδης και η Γαρυφαλλιά Παναγιωτοπούλου είχαν καταφέρει, μέσα από τη συνέπεια και το ήθος τους, να αποκτήσουν την αναγνώριση και τον σεβασμό του κοινού και των συναδέλφων τους.

«Σήμερα 7 Ιουλίου μας πληροφόρησαν για τις 2 θλιβερές αποχωρήσεις από τη ζωή δύο αθόρυβων συνάδελφων μας… Του κυρίως θεατρικού ηθοποιού Σάββα Γεωργιάδη, παλιού μέλους του ΣΕΗ, με σποραδικές εμφανίσεις σε τηλεόραση και κινηματογράφο που γεννήθηκε στις 25 Γενάρη του 37, και της δυστυχώς νεότερης Γαρυφαλλιάς Παναγιωτοπούλου που έφυγε ξαφνικά και η τελευταία της εμφάνιση στο θέατρο ήταν στην παράσταση του Δημήτρη Γιώτη Βlack out. H εξόδιος ακολουθία για τον αγαπητό Σάββα θα γίνει στις 10 το πρωί στις 9 Ιουλίου από το κοιμητήριο του Βύρωνα», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.