Ο αστυνομικός της Βουλής, ο οποίος κρατείται προσωρινά στις φυλακές Τριπόλεως, καθώς και η σύζυγός του, δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση, αλλά εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.
Εκτός των τάξεων της ΕΛΑΣ τέθηκαν πλέον και επισήμως ο αστυνομικός της Βουλής και η σύζυγός του, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση κακοποίησης και βιασμού των ανήλικων παιδιών τους — μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Όπως μεταδίδει το skai.gr, το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛΑΣ συνεδρίασε την Παρασκευή και η απόφαση που λήφθηκε ήταν η οριστική απόταξη και των δύο.
Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός της Βουλής, ο οποίος κρατείται προσωρινά στις φυλακές Τριπόλεως, καθώς και η σύζυγός του, επίσης αστυνομικός, δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση, αλλά εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΙ, ο συνήγορος του αστυνομικού Όθωνας Παπαδόπουλος υποστήριξε πως ο εντολέας αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν και πως ουδέποτε βίασε ή κακοποίησε τα ανήλικα παιδιά του.
Όπως φαίνεται όμως, δεν έπεισε τους ανώτατους αξιωματικούς που απαρτίζουν το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό, οι οποίοι και “έδειξαν” στον προφυλακιστέο αστυνομικό την πόρτα της εξόδου από το Σώμα.