(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Γ. Τσίπρας: «Έχω προβληματισμό για το θέμα της παρένθετης κύησης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα αναφορά στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια έκανε ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το θέμα της παρένθετης μητέρας.

«Ακόμη δεν έχουμε δει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ας μην βιαζόμαστε», ανέφερε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ την Τετάρτη (17/1).

propoli

«Και εγώ έχω προβληματισμό για το θέμα της παρένθετης κύησης», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι υπάρχουν κενά από την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός «στρίβει δια του αρραβώνος», ζητώντας από τους διαφωνούντες να δηλώσουν αποχή και να μην καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

«Εμείς δεν έχουμε τέτοια στάση. Δεν υπάρχει κανείς βουλευτής που να μην στηρίζει την ισότητα απέναντι στο νόμο. Μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα. Μην βιάζεστε» είπε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο ίδιος όπως και ίσως άλλοι βουλευτές, προβληματίζεται σε σχέση με το θέμα της παρένθετης κύησης ακόμη και στο υπάρχουν νομικό πλαίσιο.

«Είμαστε λίγο φευγάτη ως χώρα στο θέμα αυτό», δήλωσε ο κ. Τσίπρας, εξηγώντας ότι σε άλλες χώρες, πολύ προοδευτικές στο θέμα των δικαιωμάτων και της ισότητας, η παρένθετη κύηση είναι απαγορευμένη. «Εμείς είμαστε πιο προχωρημένοι;» είπε.

Για την συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες είπε ότι θα πάει και προέβλεψε ότι δεν θα υπάρχουν διαρροές, εκτός αν υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι.

«Θα είναι μια συνεδρίαση αποδοτική», είπε.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – Υποθαλάσσια και Fly Over: Χορός εκατομμυρίων ευρώ με κοινό παρονομαστή τα μεγάλα λόγια

Loading