Η Μαρίτα Παπαρίζου λάμπει στο Teatro Olimpico

Η Μαρίτα Παπαρίζου λάμπει στο Teatro Olimpico

Η διεθνής Ελληνίδα mezzo σοπράνο, Μαρίτα Παπαρίζου, επιλέχθηκε από ένα από τα κορυφαία θέατρα όπερας παγκοσμίως για να συμμετάσχει σε μια μοναδική μουσική παράσταση στο Teatro Olimpico, στο πλαίσιο των εθνικών εκδηλώσεων της Ιταλίας.

Η παράσταση με τίτλο «Από τον Όλυμπο στο Olimpico» θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στη Βιτσέντσα, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών της όπερας. Το Teatro Olimpico, ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, φημίζεται για την εξαιρετική του ακουστική και το μόνιμο σκηνικό που εμπνέεται από τους 7 επί Θήβας του Αισχύλου.

Η συμμετοχή της Παπαρίζου στην οπερατική συναυλία «Olimpo all’ Olimpico» αποτελεί σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός σε εθνικό επίπεδο. Μαζί με την Ορχήστρα Solisti Veneti και τον μαέστρο Guliano Carella, θα παρουσιάσει άριες που αντλούν έμπνευση από τον Ελληνικό Μύθο, συμπεριλαμβανομένων έργων όπως «Παρθενόπη» και «Σεμιράμιδα».

Η συναυλία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Accademia Olimpica και είναι μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Η Μαρίτα Παπαρίζου, που έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή καριέρα, έχει συνεργαστεί με πολλές σημαντικές όπερες και έχει ερμηνεύσει πολυάριθμους ρόλους, κερδίζοντας αναγνώριση και βραβεία για τις ερμηνείες της.

Loading

Play