Η Θεσσαλονίκη θα χορέψει ζεϊμπέκικο για ρεκόρ Γκίνες

Η Θεσσαλονίκη θα χορέψει ζεϊμπέκικο για ρεκόρ Γκίνες

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο Alzheimer θα λάβει χώρα την Κυριακή 14 Ιουνίου στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με την Alzheimer Ελλάς και το Σωματείο Φίλων της Alzheimer Ελλάς να επιδιώκουν την κατάρριψη του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη χορογραφία ζεϊμπέκικου.

Η δράση θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και φιλοδοξεί να προσελκύσει εκατοντάδες συμμετέχοντες, μεταφέροντας παράλληλα ένα μήνυμα ενημέρωσης, μνήμης, αισιοδοξίας και συμπαράστασης προς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τη νόσο, καθώς και προς τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την απόπειρα κατάρριψης του ρεκόρ, διοργανώνονται ανοιχτές πρόβες την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουνίου, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τη χορογραφία και να συμμετάσχουν στη μεγάλη διοργάνωση.

Κάλεσμα για το μεγαλύτερο ταυτόχρονο ζεϊμπέκικο του κόσμου για την Alzheimer Ελλάς στην Αριστοτέλους

Οι διοργανωτές καλούν πολίτες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν στην προσπάθεια, συμβάλλοντας τόσο στην επίτευξη του παγκόσμιου ρεκόρ όσο και στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης γύρω από τη νόσο Alzheimer.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310 810411.

Loading

Play