Οι δύο γυναίκες, γιαγιά και εγγονή, προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και κατέθεσαν την καταγγελία κατά του 47χρονου, για τον οποίο όμως η μητέρα του δεν ζήτησε ποινική δίωξη.
Καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ένας 47χρονος από τα Μάλια του δήμου Χερσονήσου χτυπούσε την 71χρονη μητέρα του, «βρήκε το μάστορά του» στην 34χρονη ανιψιά του, η οποία τον κατήγγειλε την Κυριακή στην αστυνομία. Νωρίτερα, είχε επίσης εξυβρίσει και απειλήσει την ανιψιά του, αφού είχε χτυπήσει τη μητέρα του — γιαγιά της — προκειμένου να της αποσπάσει χρήματα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που είχε επιτεθεί ξανά στη μητέρα του στο παρελθόν.
Οι δύο γυναίκες, γιαγιά και εγγονή, προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και κατέθεσαν την καταγγελία κατά του 47χρονου, για τον οποίο όμως η μητέρα του δεν ζήτησε ποινική δίωξη. Παρά αυτό, η διαδικασία προχώρησε κανονικά και ο οξύθυμος γιος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, ενώ σήμερα θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
Πηγή: ertnews.gr