Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2025 αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν από το πρωί σε περιοχές όπως η Θεσσαλία, η Στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησος, το Ιόνιο, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές, κυρίως στην ηπειρωτική χώρα.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (7 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία), 14 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (έως 26 βαθμούς στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο), 17 έως 25 βαθμούς σε Κυκλάδες και Κρήτη, καθώς και 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Θερμαϊκό οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, μεταβλητών διευθύνσεων.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα πυκνώνουν, με τοπικές βροχές κυρίως το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα είναι ασθενείς, μεταβλητών διευθύνσεων.
Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς, μεταβλητών διευθύνσεων στο Αιγαίο, ενώ στο Νότιο Αιγαίο κατά τόπους θα φτάνουν τα 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις, επίσης ασθενείς, και μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.