(ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ / EUROKINISSI)

Καιρός: «Το έκτακτο δελτίο αναβαθμίζεται σε επικίνδυνων καιρικών φαινομένων»

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι μετεωρολόγοι της χώρας σχετικά με την κακοκαιρία – εξπρές που θα πλήξει συγκεκριμένες περιοχές τις προσεχείς ώρες.

Η ΕΜΥ έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, το οποίο αναμένεται να αναβαθμιστεί, όπως επισημαίνει ο διευθυντής της υπηρεσίας, μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς.

propoli

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter), η μεταβολή που θα εμφανίσει ο καιρός τις επόμενες θα είναι απότομη.

Τα φαινόμενα θα είναι έντονα, όμως όχι απαραίτητα και επικίνδυνα, με σαφέστερη εικόνα να αναμένεται τις απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τα πρώτα φαινόμενα.

Στο μήνυμά του ο Θοδωρής Κολυδάς, επισημαίνει ότι «δεν θα επηρεαστούν στον ίδιο βαθμό όλες οι περιοχές που θα αναφέρονται στο δελτίο».

ΠΡΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
* Σας πληροφορούμε ότι το μεσημέρι το έκτακτο δελτίο θα αναβαθμιστεί σε επικίνδυνων καιρικών φαινομένων , αλλά δεν θα επηρεαστούν στον ίδιο βαθμό όλες οι περιοχές που θα αναφέρονται στο δελτίο .
* Θα αναφέρουμε σε ξεχωριστή ενότητα τις περιοχές που υπάρχει μεγαλύτερη επικινδυνότητα και θα καθοριστεί σαφώς το χρονικό διάστημα επηρεασμού τους. Ας έχουμε πάντως υπόψιν μας ότι μπορεί και στα υπόλοιπα , να έχουμε πρόσκαιρα μεγάλες εντάσεις.
* Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας προς την #ΕΜΥ

Δεδομένου ότι στις περιοχές στις οποίες αναμένονται τα εντονότερα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες είναι η Θεσσαλία, θα συγκληθεί σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η μεγαλύτερη ένταση των βροχών και των καταιγίδων αναμένεται από τις 10 απόψε έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου.

Δείτε επίσης: Ηλιόπουλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονου στη Νίσυρο: «Έχετε κάνει τη συγκάλυψη default σε όλες τις υποθέσεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading