Καλαμαριά: Υπό πλήρη έλεγχο η μεγάλη φωτιά στη Μίκρα – Ολονύχτια μάχη της Πυροσβεστικής

Καλαμαριά: Υπό πλήρη έλεγχο η μεγάλη φωτιά στη Μίκρα – Ολονύχτια μάχη της Πυροσβεστικής

Η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε οικόπεδο με συσσωρευμένα απορρίμματα στην περιοχή της Μίκρας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έχει τεθεί πλέον υπό απόλυτο έλεγχο από την Πυροσβεστική.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, συνεχίζοντας τις επιχειρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο. Τελικά, ο στόχος επιτεύχθηκε και η φωτιά κατασβέστηκε πλήρως. Ακολούθως, τα πυροσβεστικά οχήματα αποχώρησαν από το σημείο, με το τελευταίο να αναχωρεί σήμερα νωρίς το πρωί, περίπου στις 07:00.

Στο χώρο παραμένουν πλέον μόνο χωματουργικά μηχανήματα, τα οποία πραγματοποιούν εργασίες επιχωμάτωσης των καμένων εκτάσεων, με στόχο να εξαλειφθούν και οι τελευταίοι καπνοί.

Υπενθυμίζεται ότι η εκτεταμένη πυρκαγιά ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε σημείο κοντά στη Σχολή Δικαστών, όπου υπήρχαν απορρίμματα και μεγάλοι όγκοι μπάζων. Η καύση τους είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την περιοχή, η οποία παρέμεινε έντονη μέχρι και τις βραδινές ώρες.

Δείτε φωτογραφίες της Politic από το σημείο:

Loading

Play