«Λύγισαν» στον αέρα με τα λόγια της μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλόνισε η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, την 1η Απριλίου του 2024.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα με σπαρακτικά λόγια για τη λατρεμένη της κόρη. Η ίδια βγήκε από την ψυχιατρική κλινική, αλλά αδυνατεί να διαχειριστεί τον θάνατο της κόρης της και ξεσπάει σε κλάματα στη σκέψη ότι χάνει τη «μυρωδιά» της.

propoli

«Κάθε πρωί θέλω να της στείλω ένα μήνυμα, να της λέω, «καλημέρα». Πόσες φορές πήγε το δάχτυλό μου εκεί, στο τηλέφωνό της, να την πάρω τηλέφωνο, πολλές φορές. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα πήγαινα σε εκείνη την Κυριακή που είχα πάει στο σπίτι της και μου έφτιαξε καφέ. Ήταν ο πιο ωραίος καφές που είχα πιει ποτέ στη ζωή μου. Θέλω να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της! Καμία άλλη μάνα! Πονάει πολύ. Θέλω να την αγκαλιάσω, να τη μυρίσω. Χάνω τη μυρωδιά της. Παρακαλάω κάθε βράδυ την Παναγία να μου τη στείλει στον ύπνο μου έστω για ένα λεπτό να μου πει “δεν πόνεσα ρε μαμά”. Η μυρωδιά της και το κλάμα της. Αυτά δεν θέλω να τα ξεχάσω ποτέ. Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω «το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου είναι εδώ μέσα». Γιατί το παιδί μου να είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να τη βοηθήσει;» σημείωσε με σπαραγμό η μητέρα της Κυριακής Γρίβα.

Μετά την προβολή του βίντεο, για αρκετή ώρα στην εκπομπή «Το Πρωινό» κανείς δεν είπε λέξη. «Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά», ανέφερε δακρυσμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Loading