Σοκ στην Βραζιλία | Πήγε τον νεκρό θείο της ως εγγυητή στην τράπεζα για να πάρει δάνειο

Μια γυναίκα στην Βραζιλία, η Έρικα Νούνες, πήγε να ζητήσει δάνειο 17.000 ρεάλ Βραζιλίας (3.000 ευρώ) σε ένα υποκατάστημα τράπεζας μεταφέροντας μαζί της το πτώμα ενός ηλικιωμένου άντρα τον οποίο παρουσίασε ως θείο της.

Ωστόσο, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν γρήγορα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Δεν νομίζω ότι είναι καλά. Δεν φαίνεται καθόλου καλά», παρατήρησε ο υπάλληλος.

propoli

«Θείε, ακούς; Πρέπει να υπογράψεις, αν δεν υπογράψεις, δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί δεν μπορώ να υπογράψω για σένα», έλεγε η Νούνες στο βίντεο.

«Δεν είναι καλά, το χρώμα του», είπε τραπεζικός υπάλληλος. «Έτσι είναι, δεν λέει τίποτα, θείε, πρέπει να ξαναπάς στο νοσοκομείο», απάντησε η Νούνες.

«Ήξερε ότι ήταν νεκρός… ήταν νεκρός για τουλάχιστον δύο ώρες», είπε ο ανακριτής, Φάμπιο Λουίζ Σόουζα, στο ειδησεογραφικό πρόγραμμα του πρωινού Bom Dia Rio την Τετάρτη.

Λίγο μετά την είσοδο στην τράπεζα στο Ρίο με το πτώμα ενός ηλικιωμένου άντρα που τον παρουσίασε ως θείο της, η Βιέιρα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παραβίαση πτώματος και απόπειρα κλοπής μέσω απάτης, σύμφωνα με την εφημερίδα του Ρίο O Dia. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 68χρονος Πάουλο Ρομπέρτο Μπράγκα, όπως ήταν το όνομα του άνδρα, είχε καταλήξει λίγες ώρες νωρίτερα. Το επόμενο βήμα ήταν η γυναίκα να συλληφθεί.

Πλάνα από τη μακάβρια προσπάθεια της Βιέιρα να «εξαργυρώσει» το πτώμα του συγγενή της έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι αρχές είναι υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστώσουν αν ενήργησε μόνη της ή έξω από την τράπεζα υπήρχαν συνεργοί της.

Loading