Τελικά από πού πληρώνεται και πόσα παίρνει ο Αμερικανός γκουρού της επικοινωνίας του Μητσοτάκη;

«Ο κ. Γκρίνμπεργκ, ήταν με σύμβαση η οποία τελειώνει στο τέλος Ιουνίου και πληρωνόταν μηνιαίως με τιμολόγια τα οποία έκοβε στη Νέα Δημοκρατία», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή εικόνα του πρωθυπουργού μεταξύ αυτών και τα TikTok βίντεο αλλά και τις «στημένες σκηνές», όπως αυτή με τον «καουμπόι» του θεσσαλικού κάμπου, είναι ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους συμβούλους πολιτικής επικοινωνίας του κόσμου.

propoli

Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Μπιλ Κλίντον, τον Αλ Γκορ και τον Τόνυ Μπλερ.

Είναι γνωστή η συνεργασία του Γκρίνμπεργκ με το επιτελείο του Μητσοτάκη, καθώς το 2019 είχε την ευθύνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό της εκλογικής μάχης για λογαριασμό της ΝΔ.

Το 2021 στην ερώτηση «Ποιος πληρώνει τις υπηρεσίες του κ. Γκρίνμπεργκ;» η τότε απάντηση ήταν ότι είναι από παλιά φίλος του πρωθυπουργού και προσφέρει τις υπηρεσίες του δίχως αμοιβή.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως δεν γνωρίζει ακριβώς πως πληρώνεται ο Γκρίνμπεργκ.

«Αξίζει με το παραπάνω την αμοιβή του, η οποία δεν είναι απλώς υλική, αλλά υπερβαίνει τη φθαρτότητα των ευρώ», διαβάσαμε μάλιστα πρόσφατα σε άρθρο στην Καθημερινή.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Κυρ. Βελόπουλος λέγοντας: «Βγάλτε τη σύμβαση του Γκρίνμπεργκ να δούμε από πού πληρώνεται και πόσα παίρνει. Μιλάμε για τον πιο ακριβοπληρωμένο επικοινωνιολόγο. Πού βρήκε η ΝΔ, η οποία χρωστάει 500 εκατ. ευρώ, τα λεφτά για να κάνει τόσο πλουσιοπάροχη προεκλογική καμπάνια;»

Loading