Σοβαρό επεισόδιο: Επίθεση Στέφανου Χίου σε Αλεξία Μπακογιάννη

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ της Αλεξίας Μπακογιάννη και του Στέφανου Χίου σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από γνωστό καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη και του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη βρίσκονταν στο Athénée στις 14.05 για επαγγελματικό ραντεβού

propoli

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξαφνικά την πλησίασε ο Στέφανος Χίος και άρχισε να της μιλά. Η κα Μπακογιάννη απάντησε ότι με τον υβριστή του νεκρού πατέρα της δεν έχει τίποτα να πει. Υπενθυμίζεται ότι η Αλεξία Μπακογιάννη τον είχε μηνύσει στο παρελθόν για υβριστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Μακελειό που στο πρωτοσέλιδο είχε τη φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη, λίγο μετά τη δολοφονία του.

Ο Στέφανος Χίος φέρεται να εκνευρίστηκε και να άρχισε να φωνάζει και να βρίζει χυδαία την ίδια, τη μητέρα της και την οικογένειά της. Κατά τις ίδιες πηγές, η Αλεξία διατήρησε την ψυχραιμία της, ωστόσο ο εκδότης της εφημερίδας Μακελειό φέρεται να συνέχισε να βρίζει έως τη στιγμή που άρπαξε ένα μπουκάλι και επιχείρησε να τη χτυπήσει.

Το χέρι του το κράτησε ένας αστυνομικός που ήταν στο σημείο και, όπως αναφέρεται, ο κος Χίος επιτέθηκε φραστικά και στον αστυνομικό.

Η Αλεξία Μπακογιάννη απομακρύνθηκε και κατευθύνθηκε στη ΓΑΔΑ όπου κατέθεσε μήνυση. Η ίδια είναι καλά στην υγεία της.

Μάρτυρες στο περιστατικό ήταν πάνω από 20 θαμώνες.

Πηγή: euro2day.gr

Loading