(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Επίσκεψη στον Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών θα πραγματοποιήσει η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, συνοδευόμενη από τον Υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη.

Πρώτη στάση της Υπουργού αποτελεί η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, στις 11.30 το πρωί,  φορέας του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση και προβολή της καινοτομικής δραστηριότητας της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, με έμφαση σε σκοπούς κοινωφελείς και δημοσίου συμφέροντος.

propoli

Στη συνέχεια, η Υπουργός θα επισκεφθεί τον Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών και θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Κέντρου Καινοτομίας και Τεχνολογίας Θεσσαλονίκης (Thess INTEC) και του Κέντρου Διαφυλάξεως Αγιορειτικής Κληρονομιάς (Κε.Δ.Α.Κ.), ενώ αμέσως μετά θα περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις του Διοικητηρίου.

Έπειτα, η Υπουργός θα παρευρεθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Δείτε επίσης: Ε. Αχτσιόγλου στην POLITIC: «Ο κ. Μητσοτάκης φιλοτεχνεί ένα δήθεν φιλελεύθερο προφίλ, αλλά δεν θέλει να δυσαρεστήσει το ακροδεξιό ακροατήριο»

Loading