Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 34χρονος που βασάνισε και θανάτωσε γατάκι στην Καλαμαριά – Βρέθηκε ναρκωτική ουσία στο σπίτι του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 34χρονος που βασάνισε και θανάτωσε γατάκι στην Καλαμαριά – Βρέθηκε ναρκωτική ουσία στο σπίτι του

Ο δράστης πρώτα κλώτσησε το ζώο και προχώρησε στη θανάτωσή του χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Στο πλαίσιο αυτεπάγγελτης προανάκρισης για τη διερεύνηση υπόθεσης που αφορά σε παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων, έπειτα από άμεσες ενέργειες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, ταυτοποίησαν τα στοιχεία ατόμου που ενέχεται σε βασανισμό και θανάτωση ζώου (γάτα).

Πρόκειται για 34χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος άντρας, πρώτες πρωινές ώρες χθες (03-06-2025), σε περιοχή της Καλαμαριάς, αφού πρώτα κλώτσησε το ζώο, προχώρησε στη θανάτωσή του χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Από την οικία του κατασχέθηκαν:

-ναρκωτική ουσία μικτού βάρους 76,33 γραμμαρίων, 

-ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας, 

-αναδιπλούμενο μαχαίρι, 

-4.500 ευρώ και 

-πλαστικοποιημένη κάρτα που χρησιμοποιούσε για τον επιμερισμό των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ θα του επιβληθούν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Loading

Play