Τραγωδία στην Ουγκάντα: Νεκροί 20 μαθητές  σε δυστύχημα σχολικού λεωφορείου

Τραγωδία στην Ουγκάντα: Νεκροί 20 μαθητές σε δυστύχημα σχολικού λεωφορείου

Είκοσι μαθητές δημοτικού και ένας ενήλικας έχασαν τη ζωή τους στην ανατολική Ουγκάντα, μετά το τροχαίο δυστύχημα με το σχολικό λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές κατά την επιστροφή τους από σχολική εκδρομή, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της χώρας.

«Ο οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε από τον δρόμο, έπεσε πάνω σε μια μεγάλη πέτρα και ανατράπηκε», ανέφερε η αστυνομία σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X, προσθέτοντας πως από το δυστύχημα έχουν τραυματιστεί επίσης τρεις ενήλικες και παιδιά.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το λεωφορείο, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και βρίσκεται αναποδογυρισμένο, ενώ σημείωσε ότι οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται. Παράλληλα, αρκετά παιδιά και ενήλικες παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Loading

Play