Θλιβερή υπήρξε η έκβαση για ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών από το Ηράκλειο, το οποίο πνίγηκε την ώρα που έτρωγε σουβλάκι μαζί με την οικογένειά του.
Το συμβάν συνέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης, και το μικρό παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Δανδουλάκης, το κοριτσάκι έφτασε ήδη διασωληνωμένο και, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν, καθώς και την αναρρόφηση της τροφής, το παιδί δυστυχώς δεν κατάφερε να επανέλθει.
«Έγινε από το προσωπικό του νοσοκομείου ότι ήταν δυνατό να γίνει, προκειμένου να σωθεί το κοριτσάκι, ωστόσο αυτό δεν επετεύχθη», ανέφερε ο κ. Δανδουλάκης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη.