Τζο Μπάιντεν: Το σποτ του για τις εκλογές με βολές κατά Τραμπ – «Δεν είμαι νέος αλλά αυτό δεν είναι μυστικό»

Το σποτ του Αμερικανού προέδρου εντάσσεται στην προεκλογική του καμπάνια σε μια προσπάθεια να πλησιάσει και τους νέους!

Δεν είμαι νέος αλλά αυτό δεν είναι μυστικό, λέει ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν στο πρώτο σποτ της ανοιξιάτικης καμπάνιας του στα μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο των εκλογών στις ΗΠΑτο φθινόπωρο του 2024.

propoli

«Δεν είμαι νέος. Αυτό δεν είναι μυστικό. Αλλά, εδώ είναι το θέμα: Καταλαβαίνω πώς να κάνω τα πράγματα για τον αμερικανικό λαό. Εδώ είναι το πρώτο σποτ της ανοιξιάτικης καμπάνιας μας στα μέσα ενημέρωσης» ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Το βίντεο του Τζο Μπάιντεν:

Το σποτ του Αμερικανού προέδρου εντάσσεται στην προεκλογική του καμπάνια σε μια προσπάθεια να πλησιάσει και τους νέους ενώ αφού κάνει αναφορά στο πώς χειρίστηκε διάφορες κρίσεις όπως την πανδημία, την κλιματική αλλαγή, τις τιμές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων και την οικονομία, επιτίθεται στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως εξηγεί ο Μπάιντεν, ο Τραμπ απέτυχε να ψηφίσει νόμο για τις υποδομές ενώ στη συνέχεια, όπως τονίζει, «ο Τραμπ αφαίρεσε την ελευθερία των γυναικών να επιλέγουν».

«Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει ότι η δουλειά του προέδρου είναι να φροντίζει τον Ντόναλντ Τραμπ», λέει ο Μπάιντεν στο σποτ του και συνεχίζει: «Πιστεύω ότι η δουλειά του προέδρου είναι να πολεμήσει για εσάς, τον αμερικανικό λαό. Και αυτό κάνω».

Στο τέλος του διαφημιστικού, ακούγεται μια φωνή εκτός κάμερας που ζητά άλλη λήψη και ο Μπάιντεν απαντά με χιούμορ: «Κοιτάξτε, είμαι πολύ νέος, ενεργητικός και όμορφος… Για ποιον λόγο το κάνω αυτό;».

Υπενθυμίζεται πως οι προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών του 2024 θα είναι οι 60ές και έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2024.

Τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Μπάιντεν – Τραμπ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που πλέον μοιάζει οριστικό πως θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία στις φετινές εκλογές στις ΗΠΑ, διαβεβαίωσε την Τετάρτη (6/3) πως είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε τηλεμαχίες με τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, «οπουδήποτε, οποτεδήποτε».

«Είναι σημαντικό, για το καλό της χώρας μας, ο Τζο Μπάιντεν και εγώ να συζητήσουμε ζωτικής σημασίας θέματα για την Αμερική και τον αμερικανικό λαό», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, προσωπικού του δημιουργήματος.

«Γι’ αυτό καλώ να γίνουν ντιμπέιτ, οπουδήποτε, οποτεδήποτε», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Η Μέγκαν καταγγέλλει το “γεμάτο μίσος” διαδικτυακό bullying σε βάρος της κατά τη διάρκεια των δύο εγκυμοσύνων της

Loading