Βιασμός 12χρονης: «Μαμά δεν έχω κάνει τίποτα» είπε κλαίγοντας ο 36χρονος

Η μητέρα του υποστήριξε ότι ο γιος της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα του 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου του νοσοκομείου «Μεταξά» ο οποίος συνελήφθη για εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ έχει τεθεί και σε διαθεσιμότητα.

propoli

Η μητέρα του είπε:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν το πιστεύω! Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι». Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αποκάλυψε, δε, ότι, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο «και έκλαιγε, μου είπε “μαμά δεν έχω κάνει τίποτα”».

Όταν ρωτήθηκε για το αν μίλησε πρόσφατα με το παιδί της για το συγκεκριμένο θέμα, τόνισε ότι δε μένουν μαζί και δεν είχε ποτέ σχετική συζήτηση.

Η μητέρα του 36χρονου τόνισε, τέλος, ότι ο γιος της δεν γνώριζε τον προφυλακισμένο για την ίδια υπόθεση, Ηλία Μίχο, με τον οποίο, όπως είπε, δεν έμεναν καν στην ίδια περιοχή.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 36χρονο φερόμενο ως δράστη το απόγευμα του Σαββάτου. Την επόμενη μέρα πήγε στον εισαγγελέα και ζήτησε να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Να αναφερθεί ότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι η 12χρονη του είπε ψέματα ότι είναι 17 ετών, ενώ αυτός την πέρασε για ενήλικη.

Δείτε φωτογραφίες του 36χρονου:

Δείτε επίσης: Καταγγελία από την πρόεδρο των εκδιδόμενων γυναικών: Ο Μίχος ήρθε με τη 12χρονη στον χώρο μου – Έφερνε κι άλλα παιδιά

Loading