Θεσσαλονίκη: Νέες ουρές έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς να αναφέρθηκε εκτενώς στις ουρές που παρατηρήθηκαν σε κάποια σημεία πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ, ωστόσο αυτά αντιμετωπίστηκαν άμεσα και έγκαιρα, ωστόσο για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, το φαινόμενο παρατηρήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αν και στα περισσότερα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ η εικόνα ήταν σαφώς καλύτερη και βελτιωμένη, εν τούτοις δε συνέβη το ίδιο και με αυτό που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

propoli

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές και υπομονή από τους πολίτες, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες δεδομένου ότι στις 12 το μεσημέρι το θερμόμετρο άγγιξε τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Καθοριστικό ρόλο στην εξυπηρέτηση των πελατών έπαιξαν και πάλι οι άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας, οι οποίοι μοίραζαν τα χαρτάκια προτεραιότητας, συγκέντρωναν τα αιτήματα των επισκεπτών, θερμομετρούσαν τους εισερχόμενους και φρόντιζαν ώστε να κρατούνται αποστάσεις από όσους συμπλήρωναν την ουρά.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Θεσσαλονίκη: Νέες ουρές έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ

Loading