Σοκ στο Έσεξ: Βρήκαν 39 πτώματα μέσα σε φορτηγό

Ένα αποτρόπαιο θέματα αντίκρισαν αστυνομικοί στο Έσεξ, όπου εντοπίστηκαν 39 πτώματα μέσα σε φορτηγό. Μεταξύ αυτών, βρισκόταν και το άψυχο κορμί ενός εφήβου.

Η φρικιαστική ανακάλυψη έγινε τα ξημερώματα –γύρω στις 3:40 ώρα Ελλάδος- στο βιομηχανικό πάρκο Γουότεργκλεϊντ, στο Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας.

propoli

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Οι αρχές βρήκαν συνολικά 39 πτώματα, ενώ προχώρησαν και στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού. Πρόκειται για έναν 25χρονο Βορειοϊρλανδό, ο οποίος συνελήφθη με την υποψία του φόνου.

Από τη Βουλγαρία στο Έσεξ

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών και τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το φορτηγό έφτασε στη Βρετανία από τη Βουλγαρία, μέσω της Ουαλίας, το περασμένο Σάββατο.

«Είναι τραγικό το γεγονός ότι τόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Η έρευνά μας βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Είμαστε στη διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων. Ωστόσο θεωρώ πως αυτό θα πάρει αρκετό χρόνο. Πιστεύουμε ότι το φορτηγό είναι από τη Βουλγαρία και εισήλθε στη χώρα από την πόλη Χόλιχεντ, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Έχουμε συλλάβει τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, ενώ οι έρευνές μας είναι σε εξέλιξη», δήλωσε σχετικά ο αστυνομικός διευθυντής, Άντριου Μάρινερ.

Δείτε ακόμη: Καταιγίδες πλήττουν τη νότια Γαλλία

Loading