Αντίο με συγκίνηση: Το τελευταίο επεισόδιο των Αθώων απόψε

Αντίο με συγκίνηση: Το τελευταίο επεισόδιο των Αθώων απόψε

Απόψε στις 22:10, οι τηλεθεατές του MEGA θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς Οι <a href=https://www.politic.gr/eidiseis/anatropes-kai-agonia-sto-neo-epeisodio-ton-athoon-sto-mega>Αθώοι, όπου ο Πέτρος και ο Γιάννος συναντιούνται στη φυλακή για μια τελευταία αναμέτρηση.

Οι δύο άνδρες, που έζησαν την ίδια αγάπη αλλά διάλεξαν διαφορετικούς δρόμους, βρίσκονται αντιμέτωποι σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον, όπου η μετάνοια και η συγχώρεση αναδεικνύονται ως η μόνη οδός διαφυγής.

Στο δέκατο έκτο επεισόδιο, ο Γιάννος, παρά τις κακουχίες, υπερασπίζεται τους συγκρατούμενούς του, ενώ τα λόγια του για την ελευθερία συγκινούν ακόμη και τις πιο σκληρές ψυχές. Ο Πέτρος, συγκλονισμένος από την ανθρωπιά του Γιάννου, γονατίζει και ζητά συγχώρεση για το έγκλημά του.

Η αγκαλιά του Γιάννου, γεμάτη κατανόηση και χωρίς εγωισμό, τους λυτρώνει και τους οδηγεί σε δύο διαφορετικούς δρόμους, καταλήγοντας και οι δύο <a href=https://www.politic.gr/eidiseis/anatropes-kai-agonia-sto-neo-epeisodio-ton-athoon-sto-mega>Αθώοι.

Μην χάσετε το τελευταίο επεισόδιο που θα κλείσει με έντονα συναισθήματα και ανατροπές!

Βίντεο:

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play