Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, όταν γυναίκα που οδηγούσε δίκυκλο έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο οδόστρωμα.
Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 28 Απριλίου, και το σχετικό βίντεο κυκλοφόρησε λίγες ημέρες αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα προκλήθηκε όταν ο τροχός της μηχανής κόλλησε σε ανοιχτό χαντάκι για οπτικές ίνες στην περιοχή του Αργασίου, ένα σημείο που έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνο λόγω των τρεχουσών εργασιών στο νησί.
Η πτώση είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας στο πόδι. Στο βίντεο καταγράφονται οι αντιδράσεις των περαστικών, οι οποίοι έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια στην άτυχη γυναίκα μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.
Το Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής έχει εκφράσει ανησυχία, ζητώντας επανειλημμένα από τις αρμόδιες αρχές να επιταχύνουν ή να διακόψουν προσωρινά τις εργασίες. Η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει και οι παρεμβάσεις για την εγκατάσταση δικτύων οπτικών ινών ενδέχεται να επηρεάσουν την ασφάλεια και την εικόνα της περιοχής.
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
