Διαρροή λυμάτων στην Χαλκιδική: Απαγόρευση κολύμβησης στο Πευκοχώρι

Διαρροή λυμάτων στην Χαλκιδική: Απαγόρευση κολύμβησης στο Πευκοχώρι

Η προσωρινή απαγόρευση κολύμβησης στη θέση Ακρωτήρι της κοινότητας Πευκοχωρίου επιβλήθηκε από τον δήμο Κασσάνδρας. Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω ανησυχιών για την υγεία των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής.

Η αιτία της απαγόρευσης είναι η διαρροή λυμάτων, η οποία προήλθε από θραύση αγωγού. Οι τοπικές αρχές εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης και την αποκατάσταση της δημόσιας υγείας.

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι εξαρτώνται από τον τουρισμό. Οι αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν την κολύμβηση μέχρι να αποκατασταθεί η ασφάλεια των υδάτων.

Η δημοτική αρχή θα ενημερώνει το κοινό για την πρόοδο των εργασιών και την άρση της απαγόρευσης. Η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών παραμένουν προτεραιότητα για τον δήμο Κασσάνδρας.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play