Η Ελένη Μενεγάκη δωρίζει 61 βιβλία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας, ενισχύοντας τη γνώση και τον πολιτισμό στην περιοχή. Η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά 61 βιβλίων προς τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας, όπως ανακοινώθηκε από τη δημοτική αρχή της πόλης. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης, Βιβή Γκουγκούλη, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την γνωστή παρουσιάστρια μέσω επιστολής της.
Η δωρεά αυτή αποδεικνύει το ενδιαφέρον της Ελένης Μενεγάκη για το βιβλίο και την υποστήριξή της στο έργο της νέας βιβλιοθήκης του δήμου. Ο Δήμος Ελασσόνας ανήρτησε την επίσημη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας τη σημασία αυτής της προσφοράς. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας παραμένει ένας σημαντικός χώρος γνώσης και πολιτισμού για όλους.
Επιπλέον, η πρωτότοκη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Λάουρα, συνεχίζει τις σπουδές της στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στο Εδιμβούργο. Πρόσφατα, η Ελένη την συνόδευσε στη Σκωτία για να την υποστηρίξει κατά την τακτοποίησή της. Κατά την επιστροφή τους, οι τηλεοπτικές κάμερες την εντόπισαν στο αεροδρόμιο, όπου απέφυγε να κάνει πολλές δηλώσεις, λέγοντας: «Όλα καλά. Πήγαμε με το παιδί μου, τακτοποιηθήκαμε και επέστρεψα.» Με ευγένεια, ευχήθηκε στους δημοσιογράφους να έχουν μια καλή χρονιά και να περνούν ωραία, δηλώνοντας πως δεν έχει να προσθέσει τίποτα άλλο.
Πηγή περιεχομένου: in.gr